Consultatie Online

Consultatia online de la Nova Medica va permite obtinerea unei opinii medicale de natura urologica sau sexuala, a unei a doua pareri legate de probleme medicale deja diagnosticate sau a unui sfat medical din confortul locuintei dumneavoastra, fara a mai fi nevoie sa va deplasati la cabinet. De asemenea, permite abordarea unor probleme mai delicate pe care nu va este confortabil sa le abordati intr-o conversatie fata in fata.

Beneficiile consultatiilor online de la Nova Medica:  

  • Primiti sfaturi medicale de specialitate, din comoditatea caminului dumneavoastra;
  • Obtineti imediat o a doua opinie asupra unui diagnostic urologic,
  • Primiti raspunsuri prompte in maxim 24 de ore lucratoare;
  • Puteti obtine o programare prioritara in vederea realizarii unei manevre urologice daca diagnosticul o cere;
  • Salvati timp pe care l-ati fi putut pierde asteptand la cabinetele medicale;
  • Salvati bani care ar fi putut sa ii pierdeti prin nenumarate consultatii de la care nu ati fi primit un raspuns concret.

 

Pentru o consultatie online va rugam sa completati formularul de mai jos, unde puteti incarca fisiere de tip .pdf, .jpeg, .doc. Avand in vedere ca o consultatie online permite un schimb limitat de mesaje intre dumneavoastra si medic, va sfatuim sa va exprimati cat mai clar, sa furnizati informatii si documente medicale complete, medicul fiind singurul in masura sa aprecieze care sunt informatiile relevante in vederea unui diagnostic complet. 

De asemenea, va informam ca va asumati responsabilitatea pentru corectitudinea si caracterul complet al informatiei furnizate, medicul urmand a stabili un diagnostic si o conduita medicala in functie de aceste informatii. 

Va rugam sa va asigurati ca ati completat corect datele de contact pentru a putea primi raspuns la solicitarea dumneavoastra. 

Consultatia online este deschisa pentru 3 zile lucratoare, in cazul in care medicul va considera necesar, poate sa pastreze deschisa consultatia pentru un termen mai lung.

Dupa completarea tuturor campurilor cu informatiile necesare se va realiza plata online, iar medicul primar urolog Novac Bogdan va raspunde in maxim 24 de ore lucratoare la solicitarea dumneavoastra. 

Daca nu ati primit un raspuns in intervalul de timp mentionat, va rugam sa verificati adresa de email si in Spam pentru a va asigura ca raspunsul nu a ajuns acolo.

gallery Doctor Novac Bogdan - Medic Primar Urolog